Du er her:

Grandækning 2018

Ændring i grandækningen 2018 Klik på billedet.

Grandækning vinter 2018:

Kirke- og kirkegårdsudvalget har i samarbejde med personalet på kirkegårdene, besluttet at indføre en højere grad af grandækning som kan udføres stående.

Dette har vi for at passe godt på personlet, sådan som arbejdsmiljølovgivningen kræver det.

Personalet må højst udføre arbejde på knæ 2 timer om dagen, hvorfor vi har været i gang med at finde nye og bedre arbejdsmetoder til f.eks. grandækningen.

For dig som gravstedsejer betyder det, at udseendet på dit gravsted kan forandre sig, f.eks. ved at dekorationer og selve grandækningen får et anderledes udtryk. Dette skete til dels allerede sidste vinter, hvor vi øvede os på dette, men fra i år vil forandringen blive helt implementeret.

Vi gør opmærksom på, at dækningen umiddelbart kan syne af mindre, men vores erfaring viser at gran- og timeforbrug bestemt ikke er blevet mindre. Som brugere får I altså samme mængde materiale og arbejdstimer, men med et lidt anderledes udtryk.

I er altid velkomne til at kontakte kirkegårdspersonalet, eller administrationschef Lene W. Beck såfremt grandækningen giver anledning til spørgsmål.

Kirke – og kirkegårdsudvalget samt personalet ved Bredballe kirkegårde.

Del dette: