Vielser & velsignelser i Bredballe kirke i Corona tid

Kære brudepar

Vi lever desværre med Corona restriktioner, som gør at vi har et stærkt begrænset antal pladser i kirken.

Ved gudstjenester med fællessang, må vi lukke 40 personer ind ad gangen. Uden fællessang kan vi maksimalt skabe 78 pladser. Dette antal pladser er bestemt ved areal- og afstandskrav.

I udgangspunktet er alle vores gudstjenester med fællessang, hvorfor I skal regne med de 40 pladser. I er dog velkomne til at tage en snak med den præst som skal vie/velsigne jer, for at høre om I kan lave en anden aftale.

Fotoregler:

I Bredballe kirke må der fotograferes, når bruden føres ind i kirken, og igen når I sammen går ud af kirken. Under gudstjenesten må I have en fotograf placeret bagerst i kirken. Efter gudstjenesten er der mulighed for kort at komme ind i kirken igen, og tage billeder.

Med nærværende skrivelse håber vi at skabe ro om jeres planlægning, og ønsker jer en rigtig god bryllupsdag

Personale og menighedsråd ved Bredballe Kirke