Påsken 2019

2.påskedag kl. 10.00 v/ Henrik Johannessen

Palmesøndag den 14. april kl. 16.00

Kunst og koncert

14 malerier præsenteres ved oplæsning, sang og musik - leveret af operasanger Jesper Buhl og komponist og pianist Tore Bjørn Larsen.

Koncerten er en musikalsk rejse med Jesus på vejen fra Pilatus op ad Via Dolorosa mod Golgata og videre under hans lidelser på korset for at slutte med gravlægningen. Vi er, som lyttere og tilskuere, således med hele vejen den tunge langfredag. Både teksterne og musikken er nye fortolkninger af begivenhederne langfredag, og de understøtter malerierne.

Der er således noget både for øjet og for øret i denne event - som henvender sig både til musikinteresserede, kunstinteresserede og kirkeinteresserede

Skærtorsdag den 18. april kl. 17.30

Fællesspisning

Vi har fået en god tradition med at spise sammen i Sognegården inden gudstjenesten skærtorsdag aften. Vi mindes Jesu sidste måltid med sine disciple. Han kaldte brødet og vinen for sit legeme og blod og lovede, at han altid vil være hos dem og os.

Vi får serveret lammesteg ifølge traditionen. Efter måltidet er der gudstjeneste i kirken kl 19.00.

Pris: kr. 50,- Pengene betales om aftenen. Af hensyn til køkkenet beder vi om tilmelding senest mandag 8. april. Tilmelding helst på mail bredballe.sogn@km.dk og ellers tlf.: 75814092.

Vi glæder os til denne højtidelige aften sammen.