Sogneudflugt Torsdag den 17. maj 2018 kl. 8.45

Sogneudflugt

Torsdag den 17. maj – afgang fra sognegården kl. 8.45

Vi kører mod sydvest og ved det første stop indtager vi vores medbragte morgenmad. Så kører vi videre mod Vester Vedsted til Vadehavscenteret.

Efter en guidet rundfart og oplevelser på egen hånd, kører vi mod syd til Brøns Kro, hvor vi skal spise.

Efter en forhåbentlig god middag går vi til den nærliggende Brøns Kirke, hvor vi får noget at vide om kirken og holder en lille andagt.

Så kører bussen mod nordøst til Jels Søerne, hvor vi skal indtage kaffen i traktørstedet Jels Voldsted

Forventet hjemkomst ca. kl 18

Man skal forvente at gå en del.

Tilmelding til sognekontoret 75814092 el. bredballe.sogn@km.dk senest 9/5 2018  pris 300 kr

På højskole

Årets Sønderjyllandstur     10. til 13. august 2018

Mennesker og steder er temaet for dette års Sønderjyllandsture. Foredrag, god mad, udflugt, hygge og meget mere...