Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling

Søndag den 11. marts 2018 deltager Bredballe Sogn i Folkekirkens Nødhjælps årlige husstandsindsamling. Vi håber at få så mange frivillige ud at banke på dørene, at alle sognets borgere får mulighed for at give mennesker i nød en håndsrækning.

Det kan være svært at rumme, når verden koger over af klimaforandringer, krig, uretfærdighed og katastrofer. Man får mest lyst til at lukke øjnene for grusomhederne. Men for mange er det heldigvis en umulighed at vende ryggen til - for det handler jo om mennesker.

Og heldigvis kan vi mennesker stadig hjælpe hinanden på tværs af grænser. Her i sognet bliver det fx muligt at omsætte sin næstekærlighed til konkret hjælp ved at gå en rute søndag den 11. marts, når Folkekirkens Nødhjælp næste gang afholder husstandsindsamling.

I alle Folkekirkens Nødhjælps projekter gælder princippet ’Hjælp til selvhjælp’. Modtagerne af hjælpen er altid direkte involverede og lærer samtidig nye metoder, der gør dem mere robuste.

Vi starter med gudstjeneste kl. 9.00, hvorefter vi mødes i Sognegården til indsamlingen.

Vi håber, at vi igen år kan blive så mange indsamlere i Bredballe, at alle husstande kan blive besøgt i løbet af dagen. Sidste år indsamlede vi i Bredballe ca. kr. 40.000. Hvis du har lyst til at være indsamler eller vide mere om indsamlingen, så er du velkommen til at henvende dig til sognepræst Henrik Johannessen.