I Bredballe kirke, ønsker vi at være en levende kirke. 

En kirke som er meget mere en bare lige... 

En kirke hvor der summer af liv i hverdagen, men så sandelig også til de større arrangementer. 

Det kan vi kun hvis I hjælper os. 

 

Vi har engang i mellem brug for frivillige hænder, til at løfte i flok for vores børn, vores ældre og ikke mindst hinanden. 

Opgaverne er mange og meget forskellig. Det er lige fra at tømme en skraldespand, til at dele popcorn ud, eller stå vagt ved en hoppeborg. Det kunne også være at lave kaffe til Sang og Samværd, hjælpe med at flytte borde og stole til fastelavn, eller hænge tønderne op. Bage en kage, eller lave mad til den mange sulte minikonfirmander og de andre børn som kommer til vores familie gudstjenester. 

Hvis du kunne tænke dig at få en mail, når vi har brug for hjælp, så klik her, og skriv dig op, så kontakter jeg dig når der er noget. 

Jeg ved godt at vi alle har super travlt med at få hverdagen til at gå op i en højere enhed, men der er nogen som siger, at dem som arbejder frivilligt fritiden, har en større arbejdsglæde. 

Der er et helt specielt sammenhold for de frivillige, og igen, det kan kun gøre ved jeres hjælp. 

HUSK:

- Det er ALTID tilladt at sige, det passer ikke lige nu, eller det har jeg ikke lyst til, uden at få dårlig samvittighed. Der er noget man har mere lyst til at hjælpe med end andre ting, og det er helt i orden. 

- At jo flere vi er på listen, des færre opgaver er der til den enkelte. 

 

Tusind tak fordi I giver en hånd med til at skabe en levede kirke for ALLE borgere i Bredballe. 

 

 

KLIK PÅ BILLEDET HVIS DU ØNSKER AT GIVE EN HÅND