Underholdende og inspirerende foredrag med klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut Maj Wismann, der fortæller om noget, der er vigtigt for de fleste: Hvordan vi får et stærkt, godt og langtidsholdbart parforhold.

Det koster 50,- at deltage.
Tilmeld dig ved at KLIKKE PÅ OVERSKRIFTEN, så kommer til vores facebook side hvor du kan reservere pladser.

Betaling sker på mobile pay ved indgangen.Lad mig starte med at fortælle dig en vigtig ting om parforhold: De er ikke længere, hvad de har været.
Og hvad mener jeg så med det?
Jo, det er én af de ting, jeg kommer omkring i mit foredrag om parforholdet.
Men jeg vil godt løfte for en flig af det nu …
Den måde, vores bedsteforældre – og til dels vores forældre – var sammen på, er ganske enkelt ikke den samme måde som den, vi er sammen på i dag.
Det er det ikke, fordi samfundet har ændret sig.
Markant, endda.
Før i tiden blev man gift, fordi det var det sikreste at gøre.

Man var afhængige af hinanden – rent praktisk i hverdagen, hvor manden passede arbejdet og konen passede hjemmet, men også økonomisk og socialt. Der var status i at være gift. Skilt var ikke noget, man blev.
Men sådan er det ikke i dag.
I dag er det sjældent hverdags-praktik, økonomi eller status, der holder os sammen. Det er udelukkende vores følelser for hinanden.
Og den gode nyhed er, at vi faktisk rigtig gerne vil hinanden. Næsten alle, jeg møder, drømmer om at finde den eneste ene, som de kan være sammen med resten af livet.
Eller “den eneste anden eller tredje”, hvis man allerede har et brud eller flere i rygsækken

Det koster 50,-

Reserver en plads ved ate KLIKKE PÅ OVERSKRIFTTEN, her bliver du dirigeret hen til vores facebook side, hvor du kan reservere pladser.

Betaling sker på dagen.

Mette Carendi kommer og fortæller os om hvad der sker, når det lille menneske er stresset og hvad der kan ligge til grund for, at barnet bliver stresset.
Der er nemlig mange årsager, hvor det er uhyre vigtigt, at man ikke fejltolker barnets adfærd, da dette typisk gør ondt værre.

Foredraget beskriver også, hvordan voksne bedst håndterer situationen, når barnet er presset ud over kanten, og får barnet hjulpet tilbage i balance uden brug af skæld-ud, moralske formaninger eller trusler.

Mette Carendi kommer også ind på, hvorfor det er så vigtigt, at benytte ikke-irettesættende tilgange, når barnet har en voldsom reaktion og hvad skade det kan påføre, når vi vælger at sætte hårdt mod hårdt.

Samtidig vil foredraget vise, hvor stort et potentiale disse svære situationer indeholder og hvor stor forskel man vitterligt kan gøre for et barn, når man formår at møde og støtte ham eller hende igennem følelsernes blussende ild.