I Bredballe har vi en musikalsk legestue

Det har vi fordi vi kan lide at samles om noget der giver livet mening og værdi, for store og små. Musikken er et super godt redskab til børns udvikling, for når vi synger for og med barnet, formidles følelser af nærvær, glæde og ømhed.

Den musikalske legestue er et sted hvor vi som kirke, kan være samlingssted for nye relationer for både børn og voksne, ligesom vi skaber rammerne til at forældre og børn kan finde tid til det nærvær, som mange forældre sukker efter i en travl hverdag.

Vi ønsker med legestuen at gøre kirken til jeres kirke, så det ikke kun er et sted man kommer forbi – men også af og til kommer ind og er med.

Legestuen er for alle med børn i alderen 0-4 år, og for at vi alle kan have glæde af at være med, har vi følgende rammer for samværet:

·       Vi åbner dørene kl. 9.30, men legerummet åbner først op efter vi har spist.

·       Vi starter med at synge kl. 9.45.

·       Skulle det ske at man kommer for sent, lister man ind når vi er mellem 2 sange.

·       Efter sangen, spiser vi, og herefter åbner legerummet op.

·       Vi hjælpes af med at rydde op efter maden.

·       Kl. 11.45 hjælper vi hinanden med at få ryddet legesagerne op.

·       Alle forældre har ansvaret for, at deres børn på bedste vis, deltager i fællesaktiviteterne. Man må gerne gå ud og holde en pause, hvis det er for svært at sidde stille og være en del af musiklegestuen.

Alle er velkomne – ingen tilmelding, blot mød op og vær med!