Minikonfirmander

Minikonfirmand undervisning er for dig der går på 3. årgang og som har lyst til at komme på besøg i kirken.

Her sker der sjove og forunderlige ting. Vi skal åbne biblen og se hvad der sker, når historierne vælter ud og bliver levende.

Vi skal på opdagelse i alle kirkens lokaler og møde nogle af de mange mennesker som arbejder i kirken.

Vi skal synge, lege, være kreative, vigtigst af alt så skal vi have det sjovt.

Det der kræves er at man har lyst til at være med. Man behøver ikke at være døbt for at kunne deltage.

Forløbet slutter af med en fælles afslutning, det ligger tirsdagen efter elevernes sidste gang. Det bliver en fest uden lige, så tag familie, faddere/gudmor/gudfar og venner i hånden.

Bagefter går vi over i sognehuset hvor vi har mad klar.

Der er ingen undervisning i skolernes ferie, det vil sige at uge 7 og uge 42 er der ingen undervisning.

Følg os og hjælp os med at nå vidt omkring i Bredballe. ” Det' for ALLE - i Bredballe kirke”. – klik på facebook ikonet, så kommer I til vores facebook side.

Følg os, her vil der komme informationer om arrangementer og evt. aflysninger.

Tilmelding - Mandag eller onsdag

Alle 3. klasser bliver inviteret i løbet af skoleåret. Elever fra Hældager og Bredballe privatskole bliver hentet i bus, og kørt tilbage til skolen.

Det er gratis at deltage

Har I spørgsmål er I velkommen til at skrive til: lihan@km.dk

Lisette Andersen