Kirken er låst

På grund af corona er kirken og de offentlige toiletter aflåst.

Corona tiltag i Bredballe Kirke

Vi modtager mange telefonopkald og forespørgsler omkring hvordan vi håndterer risikoen for smitte med Corona virus, samt hvilke konsekvenser denne situation har for vores brugere.

Ganske kort kan vi sige, at vi tager vores ansvar meget alvorligt, og derfor gør alt hvad vi kan for at overholde de retningslinjer vi som kirke er givet af myndighederne.

Det betyder f.eks. at vi håndhæver vores øvre grænse på 40 personer i kirken, så vi kan holde 2 meters afstand til hinanden når vi synger. Vi har spærret hver anden bænk af og markeret siddepladser – både til dig der kommer alene, og til jer der kommer 2 eller flere fra samme familie. Derudover har vi fjernet brug af fælles genstande, som f.eks. hynder og salmebøger. Ved nadver har vi skiftet vores fine bægre ud med engangsbægre og vi uddeler både brød og vin med handsker på. Alt sammen skulle gerne gøre kirken til et trygt sted at færdes, og hvis ikke vi skal føle os trygge her – hvor så?

Alle vores lokaler gøres rent og luftes ud hver gang de har været i brug, og vi er omkring dørhåndtag & toiletter mindst 2 gange dagligt. Medarbejderne holder en god håndhygiejne, og spritter deres arbejdsstation og plads i personaleområdet, af efter brug hver dag.

Vi forventer at vores brugere bliver hjemme, hvis ikke de er friske eller har mistanke om at kunne være Corona smittede. Der står sprit standere til fri afbenyttelse ved hovedindgangen til såvel kirke som sognegård, samt i mange af vores lokaler – det vil vi bede dig om at gøre brug af. Sidst men ikke mindst beder vi dig respektere afstandskrav på 1 til 2 meter, afhængig af aktivitetens indhold.

Vi ved godt at det kan virke restriktivt, og at det kan være hårdt at sidde på kirkebænken uden hynder – men vi har ikke lyst til at tage chancer med hverken vores brugeres, eller vores personales, sundhed & sikkerhed.

Du er meget velkommen til at medbringe din egen pude, og evt. salmebog ved vores gudstjenester J

Vi besvarer altid gerne dine spørgsmål ift. ovenstående J

Med ønsket om en god sommer,

Lene W. Beck

Menighedsrådsvalg 2020 - Offentligt orienteringsmøde den 18. aug kl. 19.00

Mødet afholdes i Bredballe Sognegård kl. 19.00 og består dels af et menighedsmøde og et møde om menighedsrådsvalg 2020.

På mødet vil menighedsrådsformand Kurt Holm Hansen gennemgå, hvad man har arbejdet med det seneste år, og hvilke opgaver der forestår samt gennemgå regnskabet. Herefter vil menighedsrådet og valgbestyrelsen gennemgå mulighederne for at opstille til menighedsrådet, og hvilke krav der stilles i den forbindelse.

Vi håber at se rigtig mange til mødet.

Ingen begivenheder fundet.

Dagens ord