Ingen begivenheder fundet

BegivenhedDato

Stillingsopslag ved Bredballe Kirke

Opslag pr 21. maj 2015. I begge opslag er ansøgningsfristen fejlagtigt angivet til 2014. Det skal naturligvis være 2015.

Kirketjener

Koordinerende gartner

Indvielse af sognegården

Fin indvielse af sognegårdens tilbygning.

Den nyeste del af sognegården blev indviet ved en festlig gudstjeneste og efterfølgende sammenkomst søndag 10. maj 2015.

Formanden for menighedsrådets byggeudvalg, Kurt Holm Hansen, klippede den røde snor over, og derefter myldrede gæsterne ind i de nye lokaler.

Tilbygningen rummer to lyse undervisningsrum, depotrum, toiletter og moderne personalefaciliteter.

Ved kirkefrokosten - der blev holdt i den gamle del af sognegården - var der dækket til 112, men vi måtte sætte flere stole ind. Det var dejligt!

Sammenkomsten blev rundet af i kirken, hvor børne- og pigekoret gav forårskoncert.

Se fotos fra indvielsen

Friluftsgudstjeneste

Friluftsgudstjeneste 2. Pinsedag i Skyttehushaven.

Se om tale

Det sker i Bredballe...

31.05.15 Gospelgudstjeneste

14.06.15 Gospelgudstjeneste